Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

x_radio_logo

Το X-Media Group είναι ένα από τα πρώτα ολοκληρωμένα μέσα μαζικής ενημέρωσης στο διαδίκτυο καθώς κινείται και στο χώρο της ψυχαγωγίας, μέσα από το ραδιόφωνο (X-Radio) και την τηλεόραση (X-TV), όπως επίσης και σε αυτό της ενημέρωσης μέσω του ηλεκτρονικού περιοδικού (X-Press). 

Έχουν περάσει από αυτό κάτι παραπάνω από 60 άτομα έως τώρα (2012) και τα οποία έχουν εργασθεί στα ανάλογα τμήματα. Ξεκίνησε αρχικά ως ραδιόφωνο και στη συνέχεια ενσωματώθηκαν σε αυτό η τηλεόραση και το περιοδικό όπου όλα αυτά μαζί συνθέτουν το X-Media Group. 

Το X-Radio σας κρατά συντροφιά 24 ώρες το 24ωρο με την καλύτερη ξένη μουσική καθώς επίσης και με Live εκπομπές.  Όσον αφορά στο X-TV, μεταδίδει ζωντανά όλο το 24ωρο μουσικά Video Clip ενώ και παρέχει τη δυνατότητα ζωντανής κάλυψης διαφόρων εκδηλώσεων μέσω Live Streaming. 

Τέλος, το X-Press είναι ένα ηλεκτρονικό περιοδικό με ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο το οποίο προσφέρει ενημέρωση γύρω από θέματα ποικίλης ύλης. Τροφοδοτείται καθημερινά από το ανθρώπινο δυναμικό του σταθμού(δημοσιογράφοι,blogers) και αποτελεί μία από τις πιο αξιόπιστες λύσεις ενημέρωσης και ψυχαγωγίας για τον αναγνώστη. 

X Radio γιατί η μουσική δεν σταματάει ποτέ!

www.x-radio.info

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok