Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Super League: ξαναρχίζει το πρωτάθλημαΗ Επιτροπή Εξομάλυνσης αποφάσισε σήμερα τον ορισμό νέου επικεφαλής στην ΚΕΔ τον Σταύρο Τριτσώνη,

καθώς και την επανέναρξη των πρωταθλημάτων από την ερχόμενη Τρίτη και όχι αυτό το Σ/Κ, αφού δεν προλάβαιναν να γίνουν οι ορισμοί.

Έλαβε τέλος έτσι το σήριαλ με το πότε θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα, που είχε τινάξει στον αέρα τον προγραμματισμό των ομάδων.

Μαζί με τον Σταύρο Τριτσώνη το δύσκολο έργο της ΚΕΔ θα έχει και ο Μιχάλης Κουκουλάκης, ενώ το 3ο μέλος θα γίνει γνωστό αύριο Παρασκευή (πιθανότατα) καθώς υπάρχουν διαφωνίες ως προς το πρόσωπο του.

2395366

(Τριτσώνης ο νέος αρχιδιαιτητής - Πηγή: EUROKINISSI / ICON PRESS / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ)

Την Τρίτη 22/11 θα γίνει το αναβληθέν (λόγω σεισμού) ματς του ΠΑΣ με τον Λεβαδειακό στα Ιωαννίνα, και το ερχόμενο Σ/Κ οι αγώνες της 12ης αγωνιστικής, με την 11η να προστίθεται στην 1η και 2η, για τις οποίες αναζητείται ημερομηνία μετά τις γιορτές, λογικά, των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις.

Ο κ. Σταύρος Τριτσώνης διορίστηκε Προεδρεύων της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και θα εκτελεί χρέη Προέδρου της έως της οριστικής συγκρότησης της σύνθεσης Κ.Ε.Δ.

Μέλος της Κ.Ε.Δ. διορίστηκε ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης .

Αύριο, 18 Νοεμβρίου 2016, κατόπιν των εισηγήσεων του κ. Στ. Τριτσώνη, θα ανακοινωθούν και τα λοιπά μέλη και οι συνεργάτες της νέας Κ.Ε.Δ., και η ΠΔΕ θα προχωρήσει στην αντίστοιχη έγκριση του διορισμού τους.

Ο Προεδρεύων τη νέα Κ.Ε.Δ. δεν αποτελεί μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα στελέχωσης της Κ.Ε.Δ., περιλαμβανομένων και των παραπάνω διορισμών, ρυθμίζονται από τη FIFA και αποκλειστικός αρμόδιος για αυτά είναι ο κ. Κ. Κουτσοκούμνης.

Επικυρώθηκαν, κατόπιν συνεννόησης και έγκρισηςαπό την FIFA/UEFA, οι νέες διατάξεις που τροποποιούν άρθρα του υφιστάμενου κανονισμού διαιτησίας της Ε.Π.Ο.

Από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 επαναρχίζουν όλες οι εθνικές διοργανώσεις, που είχαν διακοπεί με απόφαση της ΠΔΕ, μετά την πυρκαγιά στην οικία του κ. Γ.Μπίκα.

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, για την εκλογή τακτικού και αναπληρωματικού εκπροσώπου στην Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, θα συγκληθεί στις 19 Δεκεμβρίου 2016, στο αμφιθέατρο της Ε.Ο.Ε.

Εγκρίθηκε η διοργάνωση σχολής προπονητών από την ΕΠΣ Μακεδονίας (UEFA B & UEFA C) και σχολής ανανέωσης ταυτοτήτων τριετίας από την ΕΠΣ Λέσβου.

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: cnn.gr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok