Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Εγκυμοσύνη και οδήγηση: Τι πρέπει να κάνετεΤο ιδανικό για μια έγκυο είναι να την πηγαίνουν άλλοι εκεί που θέλει. Επειδή όμως αυτό δεν είναι πάντα εφικτό, ενημερωθείτε για όσα πρέπει να προσέξετε όταν οδηγείτε για να μη δημιουργήσετε πρόβλημα στον εαυτό σας ή το έμβρυο.

 

Αφού ρυθμίσετε το κάθισμα, σύμφωνα με το mother, βάλτε ένα μαξιλαράκι στην πλάτη σας, για να μη νιώσετε ενοχλήσεις στη μέση.

 

 

Να αποφεύγετε δρόμους με πολλές λακκούβες, αφού τα τραντάγματα δεν είναι ενδεδειγμένα για την κατάστασή σας.

 

Μην εκνευρίζεστε και μην αγχώνεστε από τις διάφορες καταστάσεις που προκύπτουν στην οδήγηση. Η δική σας ταραχή, γίνεται αυτόματα ταραχή του εμβρύου.

 

Μην κάνετε μεγάλα ταξίδια. Αν είναι άκρως απαραίτητο, φροντίστε να κάνετε αρκετές στάσεις για να μην είσαστε πολλές ώρες ακίνητες.

 

Να έχετε σε προφανή θέση το κινητό σας έτσι ώστε, αν προκύψει οτιδήποτε, να καλέσετε άμεσα το γιατρό ή κάποιον οικείο σας.

 

 

Φυσικά, το αν μπορείτε να οδηγήσετε ή όχι δεν είναι προσωπική υπόθεση. Θα πρέπει να έχετε πάρει πρώτα την έγκριση από το γιατρό σας, αφού δεν προβλέπεται η οδήγηση για όλες τις μέλλουσες μανούλες!

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: govastileto.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok