Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τι να προσέξετε στον κλιματισμό του αυτοκινήτουΕιδικά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι απαραίτητη η χρήση κλιματισμού στο αυτοκίνητο. Πολλοί θεωρούν πως πρόκειται μόνο για στοιχείο άνεσης, αυτό όμως είναι λάθος.

Πρόκειται για σημαντικό στοιχείο ενεργητικής ασφάλειας είτε μιλάμε για αυτοκίνητα πόλης, είτε για μεγαλύτερα οικογενειακά αυτοκίνητα. Η διατήρηση μιας φυσιολογικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του αυτοκινήτου είναι κομβικής σημασίας για να έχει ο οδηγός την ικανότητα αντίδρασης σε μια κρίσιμη στιγμή.

 

Ένας αφυδατωμένος, εκνευρισμένος, ιδρωμένος, εξαντλημένος οδηγός θα κάνει εύκολα το λάθος σε μια δύσκολη κατάσταση. Ανεξάρτητα εάν μιλάμε για diesel αυτοκίνητα ή αυτοκίνητα βενζίνης όλα σχεδόν τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων φέρουν στον βασικό τους εξοπλισμό κλιματισμό. Ο συστηματικός έλεγχος και η απαιτούμενη συντήρηση του συστήματος κλιματισμού είναι απαραίτητη.

Ένα σωστά συντηρημένο σύστημα κλιματισμού παράλληλα φιλτράρει αποτελεσματικά τη σκόνη και τα μικροσωματίδια ώστε ο αέρας που αναπνέετε να είναι καθαρός. Η Peugeot προσφέρει σε όλους τους κατόχους αυτοκινήτων της γαλλικής εταιρείας δωρεάν έλεγχο του συστήματος κλιματισμού. Πρόκειται για έναν έλεγχο 8 σημείων που περιλαμβάνει:

 

Έλεγχος ιμάντα κομπρεσέρ

Έλεγχο της κατάστασης των σωληνώσεων

Έλεγχο του φίλτρου σκόνης

Έλεγχο σωστής λειτουργίας του κομπρεσέρ

Έλεγχο δυναμικών πιέσεων

Έλεγχο θερμοκρασίας αέρα στους αεραγωγούς

Ανάγνωση της μνήμης του εγκεφάλου

Έλεγχος λειτουργίας βαλβίδων κλιματισμού

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsauto.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok