Αξιολόγηση Χρήστη: 5 / 5

Αστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια ΕνεργάΑστέρια Ενεργά
 

Αποτέλεσμα εικόνας για αντιο σακουλαΕδώ και λίγες μέρες, μπήκε ο καινούριος χρόνος. Ο παλιός μαζί με όλα τα σεκλέτια μας, μας πήρε και της σακούλες!

Ναι κύριε Καλά άκουσες, άσε που μέχρι σήμερα θα το έχεις βιώσει και όλας.  Στην Ελλάδα μας αυτό το μέτρο είναι ένα μέτρο άξιο να βγούμε στους δρόμους να διαμαρτυρηθούμε γιατί τη τίμια πλαστική σακούλα τη χρησιμοποιούμε για σκουπίδια, για το καλαθάκι στο μπάνιο, για μεταφορά τάπερ στη θεία να δοκιμάσει να λουκουμαδάκια μας, τα άπλυτα που πάμε στη μάνα, τα σιδερωμένα  που παίρνουνε από τη μάνα.

 Εδώ και 10 μέρες σάλος μεγάλος δεν έχει γίνει στα νοικοκυριά καθώς έχουμε ακόμα αποθέματα. Παίρνουμε τη κούλα τη σακούλα πάμε ψωνίζουμε   της κάνουμε μετα για σκουπίδια. Όταν  μας τελειώσουν όμως;

Ξέρω θα βιαστείς να μου πεις ότι δεν είμαι οικολόγος και κατ επέκταση φιλόζωος και φιλανθρωπιστής. Μα τη σακούλα από τα ψώνια δεν τη πετάμε άδεια τη φυσκάρουμε σκουπίδια. Άντε και πάω για ψώνια με πάνινι, τα σκουπίδια θα τα πετάω παπαλίγκρα χύμα; τα χαρτιά στη τουαλέτα;

Βλέπω να πηγαίνουμε επίσκεψη και την ώρα που είναι να φεύγουμε να λέμε

-ααχ θα σας έδινα και λίγο κέκ για πρωινό αλλά τσάντα δε βλέπω να έχετε.                

Ή τα παιδιά στο σχολείο να πηγαίνουν με το κολατσό μέσα σε πετσέτα τυλιγμένη σε σχήμα πουγκί. Η μάνα θα πηγαίνει με το δίχτυ για ψώνια (1970) επίσης κάθε πλαστικός χειρούργος που χρησιμοποιεί τον όρο πλαστικός θα αποδίδει διπλάσιο ΦΠΑ.  Τα στήθη σιλικόνης καταργούνται και αντικαθίστανται με διογκωμένο μπαμπάκι. 

Δε ξέρω τη λέτε εσείς αλλά εγώ πιστεύω πρώτα φτιάχνεις το δίκτυο και μετά ορίζεις ένα τέτοιο μέτρο. Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα ισχύσει ως τέλους αυτό το νέο μέτρο ή θα αγοραστή σαν τον αντικαπνικό  νόμο.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok