Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

kalokairiasame-kokkaliasame-ksekokalokairiasameΜετά από κάτι λίγους μήνες, μετά από υπερωρίες ηλιοθεραπείας και χρήσης του κλιματιστικού ενόψει της λήξης της προθεσμίας αποπληρωμής του λογαριασμού της ΔΕΗ, είμαι πάλι εδώ.

ΆΝΟΙΞΗ 2017
Όλοι περιμέναμε πως και πως το καλοκαίρι. Η εξεταστική σαν σκηνή από ανιαρή ταινία, στα γραφεία ο πόλεμος της άδειας και στο σπίτι ποιος θα κρατήσει το παιδί. Διαφημίσεις, hot προορισμοί, hot τοσοδούλι μίνι. Τα γυμναστήρια γέμιζαν με εγγραφές τις καρτέλες τους. Όλοι ψάχνουν τον πιο δημοφιλή προορισμό να δείξουν το σώμα που έχει γίνει κόκκαλο και εκεί να γίνουν και οι ίδιοι κόκκαλο.

ΙΟΥΝΙΟΣ- ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017
Ο καιρός παίζει με τα νεύρα μας! Μπόρες και η συννεφιά εκεί, να κρύβει τον ήλιο. Επιτέλους σφύζουν οι ζέστες. Φοιτητές πίνουν στην υγειά του Σεπτέμβρη. Τελειώνουν οι συνδρομές, κανονίζονται οι άδειες (ενώ είναι όλοι τσακωμένοι στα γραφεία) και οι γιαγιάδες αναλαμβάνουν δράση. Μεσοβδόμαδα ησυχία και τις Κυριακές γεμάτες οι ξαπλώστρες. Μπαίνει ο Αύγουστος, αδειάζει η πόλη και όλες οι παραθαλάσσιες περιοχές έχουν βουλιάξει. Πληθώρα εκδρομέων αναζητούν ξεκούραση, γαλήνη, περιπέτεια ή club. Διακοπές μέρα πρώτη. Μια πανικόβλητη μάνα μαζεύει τα πράγματα όπως όπως, καθώς σαν τη κολοκύθα της σταχτοπούτας μετατρέπεται η chill μουσική σε βρόμικα πριονίδια, τα κοκκάλινα σώματα γίνονται ιδρωμένες κοιλιές και στάζει παντού μπύρες. Στενά jeans, κοντά φουστάκια, χτυπίδια στα club, έμετος και τούμπαλιν.


Σεπτέμβριος
Η εξεταστική ξεκίνησε και ξανατελείωσε, οι ρυθμοί στο γραφείο είναι έντονοι, τα πρωτάκια προσαρμόζονται και κάπου μια στεγνή απλωμένη πετσέτα που κάνεις δε πρόλαβε να τη μαζέψει, έχει γίνει κόκκαλο!


Έτσι έφτασε Οκτώβρης
Καλό χειμώνα.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση