Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αποτέλεσμα εικόνας για mamma mia thessalonikiΤην Κυριακή έπεσε η αυλαία για το Mamma mia στη Θεσσαλονίκη.

Μια παράσταση που σίγουρα θα πρέπει να κάνει περιοδεία και σε περισσότερες πόλεις. Μεταφέρθηκε άψογα από το γυαλί στο σανίδι χωρίς να "χάνει" από πουθενά, ίσως προστέθηκαν μερικές πινελιές που το έκαναν πιο ευχάριστο. Ο θίασος αρκετά μεγάλος και απόλυτα συγχρονισμένος.

Στη Θεσσαλονίκη, την κόρη της Ντόνα, Σόφι υποδύθηκε η Εύα Τσάχρα, απόφοιτος του VOICE 2 όπου ο ρόλος της ταίριαξε γάντι καθώς η φωνή της θεωρείται "κρυστάλλινη".

Τον ρόλο της Τάνιας υποδύθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα και ο ρόλος της τραβηγμένης θείας μοιάζει να είχε γραφτεί πάνω της. Επίσης η Μαριέλλα Σαββίδου έδωσε μια ευχάριστη πινελιά σε όλη την παράσταση.

Οι αγαπητικοί της βοσκοπούλας Ντόνα, Άκης Σακελαρίου, Αλέξανδρος Μπουρδούμης και Αργύρης Αγγέλου, ο καθένας με τη πρόζα του και τις φωνητικές του ικανότητες, θα έλεγε κανείς ότι ήταν αρκετά καλύτεροι από τους χολιγουντιανούς ομόλογούς τους.

Τέλος, το μεγαλύτερο στοίχημα ήταν ο ρόλος της Ντόνα που υποδύθηκε η Δέσποινα Βανδή. Είχε δώσει εξετάσεις προ 20ετίας στους Δυο Ξένους ως Χαρούλα και φαίνεται πως άξια πήρε "προαγωγή" σε κάτι πολύ πιο δύσκολο. Οι φωνητικές ικανότητές της ήταν δεδομένες αλλά σαν έκπληξη ξεδίπλωσε και ανέδειξε και το υποκριτικό της ταλέντο.

Φυσικά τίποτα από όλα αυτά δεν θα ίσχυε εάν δε θα υπήρχε η πολυμελής ζωντανή ορχήστρα!

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok