Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Τρίπολη: Εντοπίστηκαν οι οδηγοί που έβαλαν τζάμπα βενζίνη από αυτόματο πωλητή!Το θέμα της κλοπής βενζίνης από πρατήριο καυσίμων στην Τρίπολη εξαιτίας της ελαττωματικής λειτουργίας του αυτόματου πωλητή παίρνει συνέχεια...

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Arcadia Portal, η Αστυνομία έχει ήδη εντοπίσει είκοσι άτομα που γέμισαν το ρεζερβουάρ των αυτοκινήτων τους δίχως να καταβάλουν το αντίτιμο, από το υλικό των καμερών που λειτουργούν στον χώρο.

Όπως πληροφορηθήκαμε, οι άνδρες της Διεύθυνσης Αρκαδίας έχουν προβεί στη σύλληψη ενός ατόμου για την εν λόγω υπόθεση, έχουν εντοπίσει ήδη είκοσι άτομα που συμμετείχαν στην παράνομη πράξη και αναζητούν ακόμη άλλα δύο-τρία.

Οι πληροφορίες μας είναι επιβεβαιωμένες. Η Αστυνομία αξιοποίησε το υλικό από τις κάμερες και εντόπισε από τις πινακίδες των αυτοκινήτων τα ονόματα όλων όσοι συμμετείχαν στην παράνομη αυτή πράξη. Μένει να δούμε αν τελικώς θα υπάρξει συμβιβασμός μεταξύ του ιδιοκτήτη του βενζινάδικου και των συμπολιτών μας που επωφελήθηκαν από μια αδυναμία του συστήματος του καταστήματός του ή αν η υπόθεση θα οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη.

 

 

 

 

Πηγή: madata.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση