Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Κάρτα του Πολίτη: Όλα σε ένα μέχρι τον Μάρτιο«Όλα σε ένα» επιχειρεί να τα συμμαζέψει η νέα Κάρτα του Πολίτη που θεσπίζεται με το νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και σύμφωνα με τον υπουργό Εσωτερικών θα είναι έτοιμη μέχρι τον Μάρτιο.


Έτσι το ΑΦΜ, ο ΑΜΚΑ, ο αριθμός κτηματολογίου και φυσικά το δελτίο ταυτότητας το οποίο και θα αντικαταστήσει θα περιληφθούν τελικά στην  Κάρτα του Πολίτη.

Μάλιστα ο κ. Ραγκούσης πρόσθεσε ότι σε αυτή την κάρτα θα ενσωματωθούν και άλλες κάρτες, επισημαίνοντας παράλληλα ότι θα προστατευτούν τα προσωπικά δεδομένα. Ο υπουργός Εσωτερικών έκανε λόγο για την «μετά ΚΕΠ εποχή» για το Δημόσιο και επισήμανε ότι με το νομοσχέδιο για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και την εφαρμογή της από τις δημόσιες υπηρεσίες που θα είναι υποχρεωτική, ο πολίτης θα περιορίσει την παρουσία του μπροστά στα γκισέ του Δημοσίου και τις επισκέψεις του στα ΚΕΠ.

Αυτό θα γίνεται, καθώς οι πολίτες θα μπορούν από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή του σπιτιού τους ή από τον χώρο της εργασίας τους να προμηθεύονται μία σειρά από δημόσια έγγραφα χωρίς να είναι απαραίτητη η φυσική παρουσία τους σε δημόσιες υπηρεσίες.

Στα συν, σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών, είναι και η μείωση της γραφειοκρατίας για τις επιχειρήσεις, αφού θα γίνεται αρχειοθέτηση των εγγράφων που υποβάλουν σε διαγωνισμούς και δεν χρειάζεται να τα προσκομίζουν κάθε φορά.

Σχόλια   

0 #4 auvipeakumeri 18-02-2019 13:43
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Amoxil Used http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
0 #3 ukifojuvadu 18-02-2019 13:10
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Without Prescription Buy Amoxicillin http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
0 #2 omeipuqiyiz 18-02-2019 13:04
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Online Amoxil http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
0 #1 axixeboyiqaw 18-02-2019 12:43
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Amoxil Buy Generic http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok