Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αποτέλεσμα εικόνας για αγαθα ή εμπειρίεσΣτην εποχή που ζούμε καθημερινά όλοι γκρινιάζουν για τα χρήματα. Παρ΄ όλα αυτά όλοι βρίσκουμε ένα τρόπο να εξοικονομήσουμε ότι μπορούμε για κάποιο πάθος.

Άλλος τα δίνει για τα μπέζ σουέτ παπούτσια, που με ένα καλοκαιρινό μπουρίνι θα  γίνουν υπερσυντέλικος, άλλος για το  καινούριο μοντέλο κινητού γιατί τον κολακεύει  να του λένε όλοι <<έλα ρε, πήρες το καινούριο μακαφον;>> και με μια του πτώση διαμελίζεται.

Αλλά για το 3ήμερο στο χωριό κανείς δεν είναι μέσα, ή για τη μονοήμερη στο βουνό ακόμα  δε συμφωνούν, ούτε για το πικ-νικ σε κάποιο εξοχικό σημείο της πόλης.

Κανείς δεν είχε να διηγείται στους φίλους του ή τα εγγόνια του εκείνα τα σουέτ παπούτσια που ούτε καν θα θυμάσαι ανάμεσα σε τόσα ζευγάρια .

Ενώ μια εμπειρία σίγουρα θα σου δώσει κάτι να διηγηθείς ,τα τοπία που θα δεις, οι καταστάσεις που θα ζήσεις, μια αναποδιά που θα συμβεί.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok