Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αποτέλεσμα εικόνας για black friday fightΜετά την γιορτή του αγίου Βαλεντίνου, το Halloween, τη blue Monday ήρθε και καθιερώθηκε και η black Friday!


πότε είναι όμως η black Friday;
Στην Αμερική ξεκινάει μία μέρα μετά τη μέρα ευχαριστιών 23-29 Νοεμβρίου και είναι η κατάλληλη περίοδος ώστε να κάνουν τις χριστουγεννιάτικες αγορές.


Γιατί black Friday και όχι purple;
Στην αμερική τη δεκαετία του 60 τα λογιστικά φύλλα και οι αποδείξεις ήταν χειρόγραφα. Τις μέρες με αρνητικό ισολογισμό τις γράφαν με κόκκινο μελάνι και τις μέρες με θετικό με μαύρο. Η τελευταία μέρα Παρασκευή σημείωνε πάντα πολλές πωλήσεις άρα και θετικό ισολογισμό έτσι βγήκε η ονομασία black Friday.

Πως καθιερώθηκε;
Όταν οι επιχειρηματίες κατάλαβαν ότι τη τελευταία μέρα των εκπτώσεων μπορούν να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο με ακόμα χαμηλότερες τιμές καθιέρωσαν τη black Friday οπού κυρίως υπάρχουν μεγάλες εκπτώσεις σε ηλεκτρονικές συσκευές και παιχνίδια. Πολλά καταστήματα ανοίγουν τις πόρτες από τις 5 το ξημέρωμα καθώς στήνονται ουρές έξω από τα καταστήματα.


Τώρα αυτό που περιμένουμε να δούμε και στην Ελλάδα είναι μετά τις ουρές στο συγχωρεμένο ΙΚΑ ουρές κόσμου να περιμένουν έξω από τα μαγαζιά τα ξημερώματα και σκηνές βίας για το πια θα προλάβει το λουλέ κολουλέ.

Σχόλια   

0 #1 Humberto 26-01-2019 08:04
Hello. I have checked your x-radio.info and i see you've got some duplicate content so probably it is
the reason that you don't rank hi in google.

But you can fix this issue fast. There is a tool that creates articles like human, just search
in google: miftolo's tools

my blog; NorineBig: https://ArnoldFix.blogspot.com
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok