Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Αποτέλεσμα εικόναςθες να κάνεις ένα party διαφορετικό από τα συνηθισμένα και δεν κατεβάζεις καμία ιδέεα; έχω εδώ μερικές για να περάσεις τέλεια τη μέρα των γενεθλίων σου.

1.οργάνωσε ένα buffet party
Κάλεσε τους φίλους σου και ετοίμασε ένα μπουφέ με ότι αρέσει σε εσένα. Kρέμασε τα κλασικά κίτς πολύχρωμα στολίδια, κρέμασε μια πινιάτα με οτιδήποτε θες εσύ μέσα. Ετοίμασε τα ηχεία τη μουσική και θα περάσετε τέλεια!


2.κάνε ένα θεματικό party
Διάλεξε ένα θέμα που σου αρέσει και προσκάλεσε τους φίλους σου να έρθουν ντυμένοι υποστηριζόμενοι το ύφος. Ο στόχος είναι να μη καταλάβει κανείς ποιός είναι ποιός όσο εξελίσσετε η βραδιά όλο και ποιο ανατρεπτικό θα είναι το party.


3.οργάνωσε ένα party με drinking games
Εάν οι φίλοι σου κοκορεύονται ότι είναι σκληροί πότες ετοίμασε ένα party με σταθμούς.3 drinking games όμως εδώ όποιος χάνει συνεχίζει σταθμό και όποιος κερδίζει μένει στον ίδιο. Το σίγουρο είναι ότι κανείς δε θα θυμάται τίποτα άρα σίγουρα θα περάσουν όλοι τέλεια.


4.trash party
Οι καλεσόνες πρέπει να φοράν κιτς φαρδιά ρούχα με έντονα χρώματα. Εκεί θα ακουστούν όλα τα άσματα που θα έπρεπε να είχαν λάβει το χρυσό βατόμουρο. Θα γελάσετε θα χορέψετε και με το άφθονο αλκοόλ θα ξεχάσετε τι ακούτε.


5.cocktail party
Κάλεσε τους φίλους σου και ζήτα να φέρουν άλλοι το αγαπημένο τους ποτό άλλοι το αγαπημένο τους γλυκό και άλλοι το αγαπημένο τους φρούτο μπείτε όλοι μαζί στη κουζίνα και με αυτά τα υλικά φτιάξτε ότι μπορείτε να φανταστείτε. Με τα ευτράπελα που θα συμβούν θα έχετε να λέτε χρόνια για αυτά τα γενέθλια.


6.Όλοι οι καλοί χωράν
Φώναξε γνωστούς, φίλους φίλων, την πολυκατοικία, ενημέρωσε την αστυνομία ότι θα κάνεις party.Με τόσα άτομα και ποτό σίγουρα θα μιλάει για αυτό η γειτονιά για μέρες.

Σχόλια   

0 #4 usecweruks 02-03-2019 10:13
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Online Amoxicillin Without Prescription http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
0 #3 iculexiypa 02-03-2019 09:42
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Without Prescription Amoxicillin 500 Mg http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
0 #2 aqenajapojnab 02-03-2019 04:01
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Amoxicillin Without Prescription http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
0 #1 urojiseda 02-03-2019 03:34
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Without Prescription Amoxicillin 500mg http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok