Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

http://www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4xNTAuMC40L3B0d2VibC9maWxlcy8xLzIwMTcvMDYvMTYva29zaW9uaS1tYXpvLXhmYWN0b3IuanBn&t=0&w=820&h=457&a=CenterΈμπειρη η δημοσιογράφος δεν έδειξε να τα χάνει από την προσωπική αυτή αναφορά και ευγενικά απάντησε «να είστε καλά σας ευχαριστώ πολύ»

Μια... έκπληξη επιφύλασσε στη Σία Κοσιώνη ο Γιώργος Μαζωνάκης στο τέλος της ζωντανής σύνδεσης στο δελτίο του ΣΚΑΪ το βράδυ της Πέμπτης ενόψει του νέου επεισοδίου του X-Factor που θα ακολουθούσε.

Αφού πρώτα το μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show για τραγουδιστές περιέγραψε τον σκληρό ανταγωνισμό στον οποίο έχουν μπει οι συμμετέχοντες εξηγώντας ότι «αυτό που ψάχνουμε είναι το "φως" γιατί η τεχνική μαθαίνεται» λίγο πριν κλείσει τη ζωντανή σύνδεση αποχαιρέτισε την παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων με μια ευχή για την εγκυμοσύνη της.

«Σας ευχαριστώ, σας εύχομαι κάθε καλό και όπως λένε και στη γειτονιά μου με έναν πόνο» είπε ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Έμπειρη η Σία Κοσιώνη δεν έδειξε να τα χάνει από την προσωπική αυτή αναφορά και ευγενικά απάντησε «να είστε καλά σας ευχαριστώ πολύ» συνεχίζοντας το δελτίο σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.


Η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της στις αρχές του Μαΐου με μια ανάρτησή της στο Facebook και έκτοτε έχει κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις χωρίς κάποιο απρόοπτο με τον πατέρα του παιδιού, Κώστα Μπακογιάννη, σε δηλώσεις του να δηλώνει ευτυχισμένος από την ευχάριστη αυτή εξέλιξη.

Πηγή : protothema.gr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok