Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

mazwΠέμπτη πρωί και αφού έχω φτάσει στα όρια της παραφροσύνης αποφασίζω να πάω Θεσσαλονίκη.Αρχίζω τα Instagram stories και τότε μου έρχεται μήνυμα: Παρασκευή πάμε Μαζώ? Και έτσι έγινε.

Ψάχνω το πρόγραμμα, γιατί δεν είχα ιδέα ποιοί ήταν μαζί του! Το πρόγραμμα είναι Decho-Μαλού-Μαζώ.

Ανοίγουν το πρόγραμμα οι Decho και έλεγα αστειευόμενος οτι θα βγαίνει από το δεν αν-decho. Διαψεύστηκα απ το πρώτο φα # (γιατί το αναγνωρίζω)! Ένα rock, θα το χαρακτήριζα, συγκρότημα με απίστευτη ενέργεια, πολύ χιουμορίστες, διαδραστικοί με το κοινό και αφού μας ξεσήκωσαν με το καινούριο τους τραγούδι, σε ένα νησί (ακούστε το στο τέλος).

Εμφανίζεται η Μαλού. Η Μαλού είναι ο ορισμός του καλύτερα που δεν κέρδισα το talent show. Δε θα έκανα καριέρα! Αφού τραγούδησε το "Τούς είπες πως" , που φιγουράρει ψηλά στα τραγούδια με τα περισσότερα views και άλλες επιτυχίες της, έκλεισε το πρόγραμμα με μία εξαιρετική θεατράλε ερμηνεία του "Εν λευκώ".

Και τότε εμφανίστηκε ο ανυπέρβλητος. Έτσι το πάρτυ ξεκίνησε για τα καλά. Έχει τεράστια συσσωρευμένη ενέργεια που εξωτερίκευσε, ενώ τραγουδούσε κάνοντας έλξεις με ένα σκαμπό, περπατούσε και μας έκανε "Hallooo" με blase ύφος, έκανε τράκες και δοκίμαζε τούρτες γενεθλίων (Είναι Θεός λέμε). Στο δεύτερο πρόγραμμα εμφανίστηκαν ξανά όλοι, αλλά ο ανυπέρβλητος εμφανίστηκε ανάμεσα στα τραπέζια να παίζει με τον κόσμο και τις θαυμάστριες να του ορμάνε για μια φωτογραφία.

Highlights: η έκπληξη των Decho. Η ερμηνεία της Μαλού στο "Εν λευκό". Ο Αλέξανδρος Σαγκούρης με το Μαζωνάκη στο stage. Το blase τραγούδισμα του Μαζώ στο Gucci και γενικότερα ολο το πρόγραμμα του Γιώργου Μαζωνάκη.

το τραγούδι των decho 

  και λίγο Μαζώ

 

Άντε και μια Μαλού

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok