Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Κάθε χρόνο στον Έμπωνα της Ρόδου, στο τέλος Αυγούστου γίνεται η γιορτή κρασιού. Στην πλατεία στήνεται μεγάλο γλέντι που κρατάει μέχρι το πρωί. Υπάρχει στη διάθεση του κόσμου άφθονο κρασί από τα αμπέλια της περιοχής καθώς και μουσταλευριά , σούμα και σταφύλια.

Η 60η γιορτή κρασιού, είχε φέτος καλεσμένους δύο πολύ ξεχωριστούς καλλιτέχνες, τον Δημήτρη Μπάση και τη Γλυκερία.

Το γλέντι ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς από συλλόγους και κατά τις 11 περίπου το βράδυ έκανε την εμφάνισή του ο Δημήτρης Μπάσης πάνω στη σκηνή με πλήθος κόσμου από κάτω να τον αποθεώνουν, να χορεύουν και να τραγουδούν μαζί του. Γύρω απ τη σκηνή πετούσαν πολλά μικρά χρωματιστά μπαλόνια. Ερμήνευσε πέρα από δικά του αγαπημένα κομμάτια και επιτυχίες άλλων καλλιτεχνών και φυσικά δεν ξέχασε τον πολυαγαπημένο του δάσκαλο τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο.
 
Ερμήνευσε κάποια απ τα αξέχαστα κομμάτια του όπως ''Ρόζα'' ''Τα λαδάδικα'' ''Σ αναζητώ στη Σαλονίκη'' και συγκίνησε τον κόσμο όταν ζήτησε το χειροκρότημα να πάει στον αθάνατο Δημήτρη Μητροπάνο.

Για περίπου 3 ώρες διασκεδάσαμε με τον αγαπημένο Δημήτρη Μπάση και στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε η πολυαγαπημένη μας Γλυκερία η οποία καταχειροκροτήθηκε απ τον κόσμο με την είσοδο της στη σκηνή, που ήταν θεαματική. Ο κόσμος χειροκροτούσε, βγάζανε βίντεο και φωτογραφίες, καθώς είχαμε και ρίψη βεγγαλικών πάνω απ την πλατεία.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα  ερμήνευσε δικά της αγαπημένα κομμάτια, στη συνέχεια ξεσήκωσε τον κόσμο με νησιώτικα καθώς και θρακιώτικα παραδοσιακά τραγούδια. Ως τις 4 το πρωι ο κόσμος δεν σταμάτησε να χορεύει μπροστά στην πίστα. 

Μαζί με την Γλυκερία, στην πίστα έκανε την εμφάνισή του ο αγαπημένος Βασίλης Προδρόμου ο οποίος επίσης πήρε το χειροκρότημα του κόσμου.
 

Παρακάτω πάρτε μια γεύση από την εμφάνιση του Δημήτρη Μπάση και της Γλυκερίας.

Η εμφάνιση του Δημήτρη Μπάση

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok