Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Πέταξε τα παιδιά του από το μπαλκόνι για να τα σώσει από φωτιάH Helena και ο Vitali Balabanov από την πόλη Strunino της Ρωσίας βίωσαν κάτι που είναι ο εφιάλτης κάθε γονιού: έπρεπε να ρισκάρουν τις ζωές των παιδιών τους.

Το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι με τα δύο παιδιά τους, την τρίχρονη Ksenia και τον μόλις 11 μηνών Egeni, όταν ξαφνικά μύρισαν καπνό.

Είχε ξεσπάσει πυρκαγιά σε γειτονικό διαμέρισμα και γρήγορα είχε εξαπλωθεί σε ολόκληρο τον όροφο. Ο γείτονάς τους κατάφερε να ξεφύγει, αλλά μέχρι ο Vitali να συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει και να ανοίξει την πόρτα, οι σκάλες είχαν πιάσει φωτιά. Η οικογένεια ήταν εγκλωβισμένη!

Η οικογένεια δεν είχε άλλη επιλογή από το να πηδήξει από τον πέμπτο όροφο της πολυκατοικίας! Ο Vitali πήρε ένα χαλί και το πέταξε στον κόσμο που είχε μαζευτεί από κάτω για να το χρησιμοποιήσουν ως δίχτυ προστασίας. Κάποιοι αυτόπτες μάρτυρες κατέγραψαν τις δραματικές στιγμές.

Αγνοώντας τις εκκλήσεις του κόσμου που φώναζε «Μη τα πετάξεις!», ο Vitali πέταξε πρώτα το μικρότερο παιδί του στο αυτοσχέδιο δίχτυ προστασίας. Τότε άρπαξε την μικρή Ksenia και την πέταξε και αυτή από το μπαλκόνι.

Ο Vitali περίμενε η γυναίκα του να πηδήξει και τότε πήδηξε και ο ίδιος.

Χάρη στους γενναίους περαστικούς, τα παιδιά και η μητέρα ήταν σώοι και αβλαβείς. Αλλά ο Vitali δεν ήταν τόσο τυχερός. Κατά την πτώση τραυματίστηκε στη πλάτη και έπρεπε να νοσηλευτεί μερικές μέρες στο νοσοκομείο.

 

 

 

Πηγή: madata.gr

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok