Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Δέκα σημάδια που μαρτυρούν ότι είναι ερωτευμένος-η μαζί σας!Η γλώσσα του σώματος "λέει" πολλά. Δείτε ποια είναι τα σημάδια που σας βοηθούν να καταλάβετε ότι κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σας.

"Με θέλει, δεν με θέλει..." Δεν είναι λίγες οι φορές που έχετε αναρωτηθεί αν ο άνθρωπος που έχετε δίπλα σας, είναι ή όχι ερωτευμένος μαζί σας. Και όμως, υπάρχει τρόπος να το μάθετε και αυτός είναι με τη γλώσσα του σώματος.

Θα καταλάβετε ότι ένα πρόσωπο έχει αρχίσει να ερωτεύεται, όταν παρατηρήσετε τα εξής σημάδια:

Ακόμα και ο τρόπος που χαμογελά κάποιος μπορεί να αποκαλύψει αν είναι ερωτευμένος ή όχι. Όταν κάποιος χαμογελάει με ανοιχτό το στόμα, τότε σίγουρα νιώθει κάτι παραπάνω. Αν δαγκώνει τα χείλια του, μιμείται τον τρόπο που μιλάτε ή ρωτά συχνά ερωτήσεις για τη ζωή σας, είναι σημάδια του έρωτα.

Από τις πιο εύκολες ενδείξεις είναι η επαφή με τα χέρια ή την πλάτη, η αγκαλιά ή ακόμα και τα ψευδώνυμα που δείχνουν ότι σας βλέπει τρυφερά και όχι φιλικά. Δείτε και τα δέκα σημάδια για να μη λέτε ότι δεν σας προειδοποιήσαμε...

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok