Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

https://cdn.secnews.gr/wp-content/uploads/2017/06/apple-could-delay-iphone-8-launch-516607-2.jpgΤο iPhone 8 αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο με πολλά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένου ενός αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένου στην οθόνη, αλλά σύμφωνα με έναν αναλυτή, η Apple είναι πολύ πιθανό να καθυστερήσει το λανσάρισμα επειδή η τεχνολογία δεν είναι έτοιμη ακόμα.

Μια αναφορά από την AI και την αναφορά του αναλυτή της Cowen και της εταιρείας Timothy Arcuri αποκαλύπτει ότι η Apple δεν έχει ακόμη αποφασίσει για το πώς ακριβώς θέλει να λειτουργήσει ο νέος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, με τρεις διαφορετικές προσεγγίσεις που εξετάζονται επί του παρόντος.

Ο νέος αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα ενσωματωθεί στην οθόνη, αλλά η Apple δεν μπορεί να αποφασίσει αν το κάλυμμα πρέπει να είναι λεπτότερο στην περιοχή του αισθητήρα, πρέπει να δημιουργηθεί μια μικρή οπή στο γυαλί για έναν οπτικό ή υπερηχητικό αισθητήρα ή ένα φιλμ αισθητήρας που θα ενσωματωθεί απευθείας στην οθόνη.

Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει απολύτως καμία πιθανότητα το iPhone 8 να λανσαριστεί με έναν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος του τηλεφώνου με τυπικό τρόπο Android, όπως έδειξαν μερικές επιδείξεις και διαρροές.

Αλλά με μια απόφαση που αναμένεται να γίνει μέχρι το τέλος Ιουνίου, υπάρχει μια καλή πιθανότητα η Apple να καθυστερήσει την κυκλοφορία του iPhone 8, πιθανότατα κατά ένα ή δύο μήνες, λέει ο αναλυτής. Αυτό δεν σημαίνει ότι το iPhone 8 δεν θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο παράλληλα με τα iPhone 7s και το iPhone 7s Plus, αλλά μόνο ότι η Apple είναι πιο πιθανό να ξεκινήσει πωλήσεις τον Οκτώβριο ή τον Νοέμβριο λόγω του αγώνα των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Από την άλλη πλευρά, ο αναλυτής πιστεύει ότι τα iPhone 7s και iPhone 7s Plus θα είχαν πιο λεπτές αναβαθμίσεις που θα δάνειζαν κάποιες λειτουργίες του iPhone 8 όπως η ασύρματη φόρτιση, αλλά θα κρατούσαν το home button  για έναν παράγοντα μορφής παρόμοιο με την υπάρχουσα γενιά.

Αυτά τα δύο μοντέλα, ωστόσο, είναι πιθανό να παρουσιαστούν τον Σεπτέμβριο πριν ξεκινήσουν να πωλούνται αργότερα τον ίδιο μήνα, πιθανότατα μπροστά από το iPhone 8, αν συμβαίνει πράγματι η προαναφερθείσα καθυστέρηση.

Πηγή : secnews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok