Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Η νέα προσωποποιημένη ηλεκτρονική κάρτα για τα μέσα μαζικής μεταφοράς μπορεί πλέον να φορτίσει και μέσω εφαρμογής που κυκλοφόρησε μόλις στο Google Play.

Η εφαρμογή που είναι διαδέσιμη για τους χρήστες Android με τεχνολογία NFC, λέγεται ATH.ENA Card και τους επιτρέπει να αγοράζουν προϊόντα για την προσωποποιημένη κάρτα που ήδη έχουν στην κατοχή τους ή ακόμα και προϊόντα πολλαπλού εισιτηρίου. Στην ουσία δηλαδή θα μπορεί να πραγματοποιηθεί η φόρτιση μέσω της εφαρμογής.

Είναι επίσης δυνατή η φόρτιση της κάρτας με εισιτήρια που πιθανόν έχουν αγοραστεί online μέσω της ιστοσελίδας athenacard.gr. Μέχρι σήμερα η μόνη επιλογή για όσους αγόραζαν online ήταν να επισκεφθούν ένα έκδοτικό μηχάνημα ή εκδοτήριο για να κάνουν τη φόρτιση.

Eπιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα αγοράς πολλαπλών εισιτηρίων (οι χρήστες λαμβάνουν κωδικό για εκτύπωση από αυτόματο μηχάνημα) τα οποία είναι ανώνυμα, αλλά και πάλι απαιτείται η είσοδος στην εφαρμογή που είναι δυνατή μόνο για κατόχους προσωποιημένων καρτών.

*Η εφαρμογή δεν ισχύει για την απρόσωπη ηλεκτρονική κάρτα. Για την χρήση, απαιτείται εγγραφή και έναν κωδικό, όχι εκείνος όμως που ισχύει κατά την έκδοση της κάρτας.

Θα βρείτε την εφαρμογή στο Google Play.

 

 

 

 

 

 

Πηγή: neopolis.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok