Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

https://cdn.secnews.gr/wp-content/uploads/2017/07/windows-10-lockscreen.jpgΟι χρήστες του λειτουργικού της Microsoft Windows 10 τελικά θα έχουν τη δυνατότητα να επαναφέρουν τους κωδικούς πρόσβασης του λογαριασμού τους από την οθόνη κλειδώματος, ενώ η εταιρεία φέρεται δοκιμάζει αυτήν τη στιγμή ένα χαρακτηριστικό που θα επέτρεπε την ανάκτηση κωδικού πρόσβασης με τη βοήθεια της ψηφιακής βοηθού Cortana.

Το νέο χαρακτηριστικό διατίθεται ήδη στην τελευταία έκδοση προεπισκόπησης Windows 10 Fall Creators Update, και η νέα επιλογή αποκατάστασης κωδικού πρόσβασης εμφανίζεται δίπλα στο σύνδεσμο επιλογών σύνδεσης.

Όπως σημειώνει η MSPU, η Microsoft έχει σχεδιάσει ολόκληρη τη διαδικασία να είναι πολύ διαισθητική, αφού όταν κάποιος χρήστης κάνει κλικ στην επιλογή “Ξέχασα τον κωδικό μου”, εμφανίζεται ένας οδηγός που τον καθοδηγεί σε όλη τη διαδικασία. Η ψηφιακή βοηθός Cortana να ζητά πληροφορίες για την ανάκτηση του κωδικού, όπως μια διαφορετική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή κάποιον αριθμό τηλεφώνου ή ένα κωδικό επαλήθευσης του Microsoft Authenticator.

Μόλις δοθούν αυτές οι λεπτομέρειες, η Microsoft θα σάς επιτρέψει να επιλέξετε ένα νέο κωδικό πρόσβασης για τον λογαριασμό σας και τελικά να σας επιτρέψει να συνδεθείτε στα Windows 10.

Αυτήν τη στιγμή το χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο μόνο στο τελευταίο test build της Microsoft αλλά με την κυκλοφορία του επερχόμενου Windows 10 Fall Creators Update το Σεπτέμβριο θα μπορούν όλοι να το χρησιμοποιήσουν.

Η επαναφορά των κωδικών πρόσβασης για τους Λογαριασμούς της Microsoft στα Windows 10 είναι κάτι που οι χρήστες του λειτουργικού συστήματος έχουν ζητήσει επανειλημμένως, γιατί ήταν σχεδόν αδύνατον να συνδεθούν στα συστήματά τους, αν δεν διέθεταν κάποια άλλη συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο.

Η Microsoft φέρεται να έχει ήδη φτάσει πολύ κοντά στην οριστικοποίηση του Windows 10 Fall Creators Update και ετοιμάζεται να ξεκινήσει το τελευταίο Bug Bash πριν από την κυκλοφορία της στο κοινό. Αυτό σημαίνει ότι τα περισσότερα από τα νέα χαρακτηριστικά που έχουμε δει κατά καιρούς στα builds δοκιμών θα ενσωματωθούν και τα προσεχή bouilds θα επικεντρωθούν κυρίως στην επιδιόρθωση σφαλμάτων.

Το Bug Bash θα ξεκινήσει από αυτή την ερχόμενη Παρασκευή και θα διαρκέσει για μια ολόκληρη εβδομάδα. Στο διάστημα αυτό, η Microsoft θα καταγράψει τα σχόλια και τις παρατηρήσεις των χρηστών, για να τα αναλύσει αργότερα. Έτσι θα εξετάσει ποια χαρακτηριστικά χρειάζονται βελτίωση πριν από την τελική κυκλοφορία του λειτουργικού.


Πηγή: secnews.gr

Σχόλια   

0 #1 Loyd 11-11-2018 18:01
I see you don't monetize your site, don't waste your traffic,
you can earn additional cash every month.

You can use the best adsense alternative for any type of website (they approve
all websites), for more details simply search
in gooogle: boorfe's tips monetize your website

My website; BestLeticia: https://MightyLavonda.blogspot.co.uk
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok