Αξιολόγηση Χρήστη: 0 / 5

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Έχετε παρατηρήσει αυτούς τους γοητευτικούς άνδρες ή τις κομψές γυναίκες που πάντα όλοι συμπαθούν; Που μόλις μπεις σε μια υπηρεσία εκεί πέφτει το μάτι σου. Που εξυπηρετούν τους πάντες με χαμόγελο. Οι επτά στους δέκα είναι αυτοί που έχουν τα οφέλη τις πρωινής γυμναστικής.

-Μα εγώ ξυπνάω και έχω πέντε λεπτά στη διάθεση μου, για να ετοιμαστώ, να φύγω και πάλι αργώ στη δουλειά.

-Έχεις σκεφτεί ποτέ πως θα ήταν η μέρα σου εάν ξυπνούσες μιάμιση ώρα νωρίτερα γυμναζόσουν, έτρωγες  ένα καλό πρωινό και πήγαινες στη δουλειά;

-Πάρα πολύ κουραστική δεν θα μπορούσα να συγκεντρωθώ και θα ήμουν υποτονικός.

-Όχι. Η πρωινή γυμναστική θα σε ξυπνήσει για τα καλά θα σε τονώσει και θα μπεις απευθείας στους ρυθμούς του γραφείου πράγμα που σε κάνει πολύ πιο αποδοτικό.

-Ναι αλλά το γυμναστήριο μου δεν ανοίγει τόσο πρωί.

-ψάξε για κάποιο άλλο. Πολλά γυμναστήρια έχουν επενδύσει στην before work exercise me πρωινά προγράμματα για εργαζόμενους.

- Η πρωινή γυμναστική θα με καταβάλει θα βαριέμαι και θα νυστάζω στη δουλειά.

-Κάνεις λάθος εάν το δοκιμάσεις θα πιστής. Διάλεξε ένα πρόγραμμα με μεσαία ένταση ή κάποιο μισάωρο με υψηλή ένταση και κατά προτίμηση αερόβιο. Η δυνατή μουσική, η αλληλεπίδραση σου με τα άλλα άτομα και η άσκηση θα βοηθήσουν την υπόφυση του εγκεφάλου σου  να διοχετεύσει στο αίμα σου τις ενδορφίνες. Η οποίες εξουδετερώνουν τα υψηλά επίπεδα της αδρεναλίνης, από την οποία προκαλείται το στρες.

-καλά αυτά αλλά εγώ πάλι δε μπορώ να πάω στο γυμναστήριο πιάνω δουλειά στις 8.

-Εάν είσαι μόνο πρωινός μπορείς να κάνεις μόνος σου στο σπίτι ένα καλό ζέσταμα και να ζητήσεις από κάποιον γυμναστή ή το internet(που θέλει προσοχή και δεν το συνιστώ)να σου δείξουν κάποιες διατατικές ασκήσεις το λεγόμενο stretching.

Ξεκινήστε την ελαφριά πρωινή γυμναστική και θα παρατηρήσετε και μόνοι σας τα ωφέλει της! Μην το αφήσεις ετοίμασε από τώρα το αυριανό σου πρόγραμμα.

Σχόλια   

0 #3 ituasipuh 03-03-2019 09:24
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Amoxicillin 500 Mg http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
0 #2 abebalia 03-03-2019 06:39
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin For Sale http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση
0 #1 iomihusa 03-03-2019 06:22
http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin Amoxicillin No Prescription http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/
Παράθεση

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok